10 Οκτ 2015

Salad with blueberries, grapes, coriander pesto and paprika oil #vimagourmet - Σαλάτα iceberg με μύρτιλλα, σταφύλια, πέστο κόλιανδρου και ελαιόλαδο πάπρικας


Ξέρω, ακούγεται “κάπως” πολύπλοκη από τον τίτλο μα όμως πρόκειτε για μια απλή σαλάτα με τα τελευταία φρούτα του καλοκαιριού λίγο πριν αποχαιρετήσουμε οριστικά για φέτος το καλοκαίρι.


σαλάτα iceberg
λίγα φύλλα βασιλικού
φρέσκο κόλιαντρο
σταφύλια φράουλα
μύρτιλλα
κατσικίσιο τυρί
πάπρικα ελαιόλαδο


Αρχικά φτιάχνουμε το ελαιόλαδο πάπρικας: σε ένα βαζάκι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και 1 κουταλιά πάπρικα καπνιστή και ανακατεύουμε καλά στο μπλέντερ  χτυπάμε ενα μικρό ματσάκι κόλιανδρου μαζί με 2 κ.σούπας ελαιόλαδο και αφήνουμε στην άκρη. τοποθετούμε τα υπόλοιπα υλικά της σαλάτας μας σε μπολ και περιχύνουμε με το ελαιόλαδο πάπρικας και το πέστο κόλιανδρου. Απλή το ξέρω αλλά πεντανόστιμη και πολύ πολυ εμφανίσιμη δεν βρίσκετε?


Click here to vote for WABI PHOTOGRAPHYClick here to vote for WABI BAKING

2 σχόλια:

  1. Φοβερα χρωματα κ σιγουρα νοστιμη με τετοια μυρωδικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και κάτι διαιτητικο μετα απο τοοοοοσα συναρπαστικα γλυκά που μας φιλεψες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή